Klanten van Traas meer inzicht geven met een SaaS webapplicatie.


Wij hebben voor Traas Ongediertebestrijding een SaaS (Software as a Service) webapplicatie verzorgd waarbij we het voor bestrijders mogelijk maken op een iPad rapportages uit te voeren op locatie. De klant kan dan live meekijken met interactieve trend grafieken en informatie tot op detectiepunt niveau.

Niet stil blijven staan

De applicatie blijft niet stil staan maar wordt continue ontwikkeld, getest en uitgerold naar nieuwe versies dankzij ons netwerk van specialisten. Ook worden verzoeken van klanten verwerkt in de applicatie. Zo zorgen we er voor dat Traas concurrerend blijft in de markt.

Snel en betrouwbaar

Omdat snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn in een bedrijfskritische applicatie hebben we voor Traas ook een op maat gemaakte hosting oplossing verzorgd in samenwerking met een specialist op dit gebied.

Monitoring

Dankzij 24/7 monitoring op zowel de applicatie als de hosting kunnen we bugs snel en efficiƫnt oplossen. Ook houden we trends in de gaten om problemen te voorkomen.

Traasonline trend grafieken

Klanten krijgen meer inzicht met interactieve trend grafieken waarbij alle data tot op detectiepunt niveau beschikbaar is. Voor auditerende instanties is altijd inzichtelijk waar en wanneer er tox (gif) gebruikt is.

Traasonline rapportage

Bestrijders vullen rapportages op locatie in op hun iPad. Grote hoeveelheden data worden dankzij templates gemakkelijk ingevuld.

Traasonline screencasts

Alle functionaliteit wordt duidelijk uitgelegd via screencast video's vanuit de webapplicatie zelf.

Ook uw klanten meer inzicht geven?

Interesse in een doelgerichte, effectieve en betaalbare webapplicatie voor uw bedrijf of organisatie? Stap dan eens binnen bij ons aan de Londensekaai 1 in Middelburg of neem contact met ons op.


Gemaakt met door de mensen van Cavallieri & Co.